Professionel rådgivning

Rådgivning og sparring til designere og arkitekter. Få del i vores store viden om materialer, produktionsmetoder og meget mere.


Rådgivning og sparring for arkitekter og designere

I et hvert projekt skal kvalitet/design vejes op imod pris. Vi er eksperter i at skabe den helt rigtige balance mellem kvalitet og pris. Vi holder os konstant opdateret på de nyeste materialer, produktionsmetoder osv. Derfor er vi meget brugte som sparringspartnere for arkitekter og designere. Vores store materialebibliotek holdes ligeledes opdateret og danner rammerne for mange sparringsmøder.

Vi ønsker at skabe gennemsigtighed og forudsigelighed i alt, hvad vi foretager os. Det gælder både selve udførelsen af projektet og naturligvis også prisen på vores arbejde. Vi inviterer gerne designer, arkitekt og bygherre på værkstedsbesøg for at følge produkterne når de er ved at tage form.

Rådgivning for hotel, restaurant og bar

Indretning af hotel, restaurant eller bar. Vi kan være din sparringspartner.

Der er mange penge at spare ved at gøre tingene rigtigt første gang. Med mange års erfaring i ”Horesta-segmentet” kender vi de fleste faldgrupper. I fællesskab kan vi få dine tanker og ideer gjort virkelige.

Vores kendskab til det europæiske møbelmarked gør at vi altid kan finde de møbler der passer til jeres stil, koncept og budget.

Vi rådgiver om planløsning, materialer, design og møbelvalg.

Vi påtager os også gerne ansvaret for at og koordinere håndværkere.

Kontakt osSe vores referencer